Extra Städ
En kvinna som bär på en spann med städartiklar

Om oss och vårt arbetssätt

Företagsbeskrivning

Extra Städ är f.d. ”Annas Städ” städföretag som satsar på miljön, service och nöjda kunder. Vi utför de mesta inom städning och fönsterputsning*. Vi har många års erfarenhet (verksamheten har bedrivits sedan 2007) av allt som avser städning och hushållsnära tjänster och vi anpassar oss alltid efter dina behov. Vi utför kvalitets städning och är noggranna för att hålla kundens arbetsplats eller hem rent, funktionellt och trivsamt.

*Fönsterputsning – gäller på inåtgående (vändbara) fönster. På utåtgående fönster gäller att fönster är åtkomliga från bottenplan. Vi tvättar inga fönster på utsidan under perioden oktober-mars.

Vad händer första gången när vi träffas?

Jag som är ansvarig för företaget heter Anna Pawlik. Innan städningen påbörjas brukar jag träffa nya kunder på plats för att gå igenom och lägga upp en kundanpassad städ plan. Vi talar också om vad allt kostar och övriga detaljer som är viktiga för dig som kund att få veta initialt.

Allmänt

Vi använder oss av kundernas städmaterial och rengöringsmedel. Alla kunder har sin personliga lokalvårdare som ersätts enbart vid akut situation med en av våra andra duktiga och noggranna medarbetare i bolaget.

Sjukdomar

Vid smittsam sjukdom, kontakta oss och avboka städtillfälle. Notera, att vid första samt andra städtillfället efter längre uppehåll kan vi behöva lite längre tid på oss för att städa. Den tiden lägger vi på vid regelbunden städning.

Semesteruppehåll

Under helgdagarna i december månad, vecka 52 och vecka 1, har våra anställda uppehåll och firar Jul med sina anhöriga. På sommaren v. 27 t.o.m. v. 31 är det oftast stängt. Det finns möjlighet att planera in städning under den tiden ändå. Kontakta oss så löser vi det.