Extra Städ
En kvinna skurar golvet när hon flyttstädar

Lista på vad vi gör när du beställer flyttstädning från Extra Städ!


Flyttstädning

Flyttstädning är en av de tråkigare sakerna med att byta boende. Som säljare har man ansvar för att boendet man lämnar över är rent och fräscht för nyinflyttade. Att hålla koll på allt som behöver göras med flyttstädningen samtidigt som man ska ordna i sitt nya hem är inget lätt uppdrag!

För att slippa allt jobb och all den oro som följer med flyttstädning är det därför väldigt klokt att anlita någon som tar hand om flyttstädning av ditt gamla boende. Många städföretag är specialiserade på flyttstädning, och har därför stenkoll på exakt vad som behöver göras för att alla ska bli nöjda.

Var kräsen när du väljer vilket städföretag du ska använda dig av! Kräv en offert och ett fast pris, så att prislappen för arbetet blir det som du har förväntat dig. En väldigt positiv aspekt av att anlita en bra städfirma för flyttstädning i Göteborg, Partille eller Sävedalen är att du kan använda dig utav RUT-avdraget, vilket gör att den totala kostnaden blir mycket lägre. Om du lägger ner tid på att hitta en bra flyttstädnings firma som sköter din flyttstädning har du mycket att vinna. Istället för att lägga din tid på att flyttstäda ditt gamla boende kan du istället fokusera på att göra din nya bostad härlig. All energi du sparar på att anlita en duktig städfirma med flyttstädning är värd varenda krona!


Inför flyttstädningen

Kök

Badrum/tvättstugan

Alla rum

Vad som inte görs

Garanti